Gebruikersnaam:
Wachtwoord:

Wachtwoord vergeten?

Meer info, klik hier

Historie


In onderstaande tekst stellen wij u de historie van ons bedrijf voor.

Het ontstaan van Mechanisatiebedrijf van der Laan gaat terug naar het jaar 1930.
Begonnen als Smederij in het dorp Midlum, waar in de jaren zestig nog ongeveer 300 paarden op beslag waren, uitgegroeid naar een volwaardig landbouwmechanisatie en constructiebedrijf.

Door het steeds groter wordende klantenbestand en daardoor uitbreiding in monteurs, en mede door alsmaar groter wordende machines, werd de de huidige lokatie te klein.

Doordat uitbreiding ter plaatse niet mogelijk was, zijn wij in 2006 begonnen met de plannen voor nieuwbouw, en na 2 jaar (juni 2008) zijn wij verhuisd naar onze nieuwe lokatie op de Edisonstraat 7 in Harlingen.

In het jaar 1977 verwierf ons bedrijf als eerste in Nederland het dealerschap van Volvo BM tractoren. Na de fusie van Volvo BM met Valmet in 1982 werd een compleet nieuwe trekkerlijn geboren, met uiteraard de naam Volvo BM Valmet. De befaamde Scandinavische kwaliteit bleef gehandhaafd waardoor wij nog steeds trots zijn op dit trekkermerk, dat tegenwoordig de naam Valtra draagt.

Voor nieuwe producten hebben wij in de loop der jaren diverse dealerschappen verworven. Hierdoor ontstaat een steeds wisselende voorraad aan gebruikte machines voor zowel de weide als de akkerbouw

Ook op constructief gebied heeft L.M.B. van der Laan zijn sporen verdiend. Diverse wensen van de klant zijn door ons verwezenlijkt.

Door ons dealerschap van Bijlsma Hercules machines hebben wij een ruime ervaring opgebouwd in het plaatsen en aanleggen van inschuurlijnen en sorteerinstallaties, naar de specifieke situatie bij de klant.

Heeft u vragen of wilt u informatie over bepaalde machines, klik dan op "Contact" in het menu en stuur vrijblijvend uw e-mail of bel ons, wij zijn u graag van dienst.